Goody Good Stuff

Er is een nieuwe snoeplijn in Nederland uitgebracht! Namelijk de verantwoorde snoepjes van Goody Good Stuff. De snoepjes van dit merk zijn glutenvrij, lactosevrij, gelatinevrij, notenvrij en zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Influencers uit ons netwerk delen hun Goody Good Stuff momenten met hun publiek.

DEELNEMENDE INFLUENCERS
– Lekker en Simpel
– Maandag Daandag
– Made By Ellen
– Urban Moms


DOELSTELLING
Introductie van een nieuw snoepmerk in Nederland. Naamsbekendheid genereren en de voordelen van het snoepje met eerlijke ingrediënten onder de aandacht brengen.

UITVOERING
De influencers maken er allemaal hun eigen feestje van. Zo maakte Maandag Daandag met haar dochters een lekker nagerecht met de Goody Good Stuff snoepjes, Made By Ellen deelde tips voor kinderfeestjes (Goody Good Stuff op tafel!), Urban Moms deelde behind the scenes foto’s bij een fotoshoot met haar kids en op Lekker & Simpel werden guilty pleasures besproken. Daarnaast namen Maandag Daandag en Made By Ellen deel aan een tafelgesprek waarbij zij uitvoerig bespraken hoe zij omgaan met het geven van snoep aan hun kinderen.

RESULTAAT
Goody Good Stuff is via de influencers bij een groot publiek onder de aandacht gekomen op zowel de blogs als op social media. Het publiek reageert enthousiast op de verantwoorde snoepjes en er worden volop verhalen gedeeld over hoe er bij hen thuis wordt omgegaan met het geven van snoep aan kinderen.

CONTACT
Ook een campagne als deze beginnen met één of meer van onze influencers? Neem dan contact met ons op.

Categorieën:CasesFood